Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00

Bakalland Popcorn solony 90 g

Symbol: 5900749115049
Dostępność: Duża dostępność
3.70
3.70
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 693 559 505 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • DHL 0
  • DPD 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

Bakalland Popcorn solony 90 g to przysmak dedykowany wszystkim fanom klasycznego solonego popcornu. Doskonale sprawdzi się on jako przekąska na podwieczorek lub domowy seans filmowy - i to zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. 

 

Popcorn solony Bakalland zawiera starannie wyselekcjonowane ziarna, które po uprażeniu nabierają przyjemnej chrupkości. Jest on bardzo prosty w przygotowaniu - jedyne, co musisz zrobić, to wyjąć papierową torbę z opakowania i umieścić ją w mikrofali. Popcorn upraży się w ciągu kilku minut.

 

Podsumowując, Bakalland Popcorn solony 90 g to produkt polecany wszystkim fanom klasycznego solonego popcornu. Wyróżnia się on nie tylko doskonałym smakiem, ale również przyjemną chrupkością i prostym składem bez zbędnych dodatków. Jest on bardzo prosty w przygotowaniu, a jego uprażenie zajmuje zaledwie kilka minut.

Parametry:
  • Składnik - 100 g (%RWS)
  • Wartość energetyczna - 405 kcal (-)
  • Tłuszcz - 17 g (-)
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,4 g (-)
  • Węglowodany - 51 g (-)
  • - w tym cukry - 1,2 g (-)
  • Błonnik - 8,7 g (-)
  • Białko - 8,5 g (-)
  • Sól - 2,44 g (-)

ziarno kukurydzy 84 %, olej palmowy, sól 2,4 %.

Sposób użycia

Wyjmij z opakowania foliowego papierową torebkę i włóż ją do mikrofali napisem UP do góry. Nasłuchuj odgłosów prażenia. Gdy ustaną, ostrożnie wyjmij gorącą torebkę, potrząśnij nią i otwórz.

 

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idealnie chrupiący

prosty skład

bez sztucznych barwników i konserwantów

źródło błonnika

doskonała jakość

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: