Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00

Celiko Budyń O Smaku Czekoladowym Bezglutenowy 40 g

Symbol: 5900038001930
Dostępność: Średnia dostępność
1.74
1.74
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 693 559 505 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
Brak

Celiko Budyń O Smaku Czekoladowym Bezglutenowy 40 g to wyjątkowa propozycja dla miłośników intensywnych czekoladowych deserów. Produkt ten został stworzony z myślą o osobach, które cenią sobie smakowite i aromatyczne przysmaki, ale jednocześnie muszą unikać glutenu w swojej diecie. Dzięki precyzyjnie dobranym składnikom budyń Celiko jest nie tylko pyszny, ale również prosty w przygotowaniu.

 

Gładka, kremowa konsystencja budyniu czyni go doskonałym deserem zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Idealnie nadaje się on jako przekąska na ciepło lub jako dodatek do ciast i innych deserów. W połączeniu z owocami, bakaliami czy bitą śmietaną pozwala on tworzyć różnorodne kompozycje smakowe, które z pewnością przypadną do gustu każdemu łasuchowi.

 

Celiko Budyń O Smaku Czekoladowym powstał na bazie starannie dobranych składników, co sprawia, że jego smak jest wyjątkowo wyrazisty. Jest to doskonała alternatywa dla tradycyjnych deserów, która spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy. 

 

Podsumowując,Celiko Budyń O Smaku Czekoladowym Bezglutenowy 40 g to świetny wybór dla tych, którzy cenią sobie wyrazisty smak czekolady w połączeniu z delikatną, kremową strukturą, zapewniając chwile przyjemności w każdym kęsie.

Parametry:
  • Składnik - 100 g (%RWS)
  • Wartość energetyczna - 1392 kJ / 333 kcal (17 %)
  • Tłuszcz - 1,1 g (2 %)
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g (3 %)
  • Węglowodany - 78,6 g (30 %)
  • - w tym cukry - 0,2 g (0 %)
  • Białko - 2,2 g (4 %)
  • Sól - 0,06 g (1 %)

skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9 %), aromat.

Sposób przygotowania

Z 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. * Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).

 

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



Podmiot odpowiedzialny: Celiko sp. z o.o. ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań NIP: 7822311072

pyszny czekoladowy smak

aksamitna konsystencja

idealny dodatek do wypieków

odpowiedni dla wegan (po przygotowaniu z napojem roślinnym)

nie zawiera glutenu

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: