Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00
Brak towaru

Diet Food Makaron Shirataki Konjac Rice 200g

Symbol: 5901549275049
Dostępność: Brak towaru
9.30
9.30
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 693 559 505 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • DHL 0
  • DPD 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

Diet Food Makaron Shirataki Konjac Rice 200 g to produkt wykonany z korzenia rośliny konjac, która jest bogatym źródłem błonnika. Głównym składnikiem tego makaronu jest mąka z korzenia konjac, która jest niskokaloryczna i nie zawiera tłuszczu. Jest to produkt odpowiedni dla osób poszukujących alternatywy dla tradycyjnych makaronów, a jednocześnie dbających o zdrowie i odpowiednią dietę.

 

Makaron Shirataki Konjac charakteryzuje się niską kalorycznością oraz wysoką zawartością błonnika. Głównym składnikiem tego makaronu jest mąka z korzenia konjac, która jest bogata w glucomannan - rodzaj błonnika roślinnego. Dodatkowo, ten rodzaj makaronu jest bezglutenowy, co sprawia, że jest odpowiedni dla osób z nietolerancją glutenu.

 

Podsumowując, Diet Food Makaron Shirataki Konjac Rice 200 g to produkt alternatywny dla tradycyjnych makaronów, wykonany z mąki z korzenia rośliny konjac. Jest to produkt niskokaloryczny, bez tłuszczu a jednocześnie bogaty w błonnik. Idealny dla osób dbających o zdrową dietę, odchudzających się lub z nietolerancją glutenu. Umożliwia różnorodne zastosowania kulinarne, co czyni go popularnym wyborem wśród osób poszukujących alternatywnych i zdrowszych opcji żywieniowych.

Parametry:
  • Składnik - 100 g (%RWS)
  • Wartość energetyczna - 33 kJ / 8 kcal (-)
  • Tłuszcz - < 0,1 g (-)
  • w tym nasycone - < 0,1 g (-)
  • Węglowodany - 1,1 g (-)
  • w tym cukry - < 0,2 g (-)
  • Błonnik - 1,8 g (-)
  • Białko - < 0,3 g (-)
  • Sól - < 0,01 g (-)

woda, mąka z rośliny Konjac, wodorotlenek wapnia

Sposób użycia
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

Przechowywanie

Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać.



Podmiot odpowiedzialny: MIPAMA E.Z. Szafarz Sp. j. ul. Rogatka 7a, 62-860 Opatówek NIP: 9680878320

niskowęglowodanowy makaron wyprodukowany z korzenia rośliny Amorphophallus konjac

źródło błonnika pokarmowego

nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, konserwantów ani barwników

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: