Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00
Alce Nero Makaron Z Płaskurki Fusilli BIO 500 g to produkt wykonany z ekologicznej mąki z płaskurki, pochodzącej z upraw certyfikowanych metodami biologicznymi. Charakterystyczna spiralna forma fusilli zapewnia doskonałe łączenie się z sosami i dodatkami dzięki swojej unikalnej strukturze.
Alce Nero Makaron Z Płaskurki Fusilli BIO 500 g wyróżnia się delikatnym, orzechowym smakiem i jędrną konsystencją po ugotowaniu. Produkt nie zawiera sztucznych dodatków, konserwantów ani barwników, zachowując naturalny aromat i właściwości płaskurki.
Podsumowując, Alce Nero Makaron Z Płaskurki Fusilli BIO 500 g to wysokiej jakości makaron o wyjątkowym smaku i prostym składzie. Ekologiczne pochodzenie surowców i spiralna forma fusilli czynią go doskonałym wyborem dla osób poszukujących alternatywy dla tradycyjnych makaronów pszennych.
Parametry:
Składnik - 100 g (%RWS)
Wartość energetyczna - 344 kcal (17%)
Tłuszcz - 1,8 g (3%)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g (2%)
Węglowodany - 68 g (26%)
w tym cukry - 2,2 g (2%)
Błonnik - 4 g (-)
Białko - 12 g (24%)
Sól - 0 g (0%)
mąka z pszenicy płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawiera gluten.
Sposób użycia
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
Przeciwwskazania
Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.